Bijuterii fantezie lucrate manualBun venit!!

Jolie Bijouxx este un magazin virtual de bijuterii fantezie şi accesorii pentru femei, care oferă clientilor săi posibilitatea de a comanda online produsele prezentate în cadrul magazinului. Pentru produsele existente în stoc, termenul de livrare este între 1 şi 4 zile lucratoare, în functie de serviciul de livrare ales (pentru comenzi mari termenul de livrare poate varia până la 7 zile).

Confidentialitate Datele personale introduse în baza noastră de date nu vor fi folosite decât în scop commercial, pentru livrarea produselor solicitate, în niciun caz nu vor fi furnizate unei terţe părţi. Garantăm confidenţialitatea acestor informaţii. Nu vindem, nu oferim, nu facem schimb de adrese de e-mail obţinute prin intermediul acestui site.

Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus sub nicio formă fără acordul nostru. Tot conţinutul acestui magazin virtual este apărat de legea dreptului de autor. Mai mult, nu este permisă trimiterea de mesaje comerciale nesolicitate către şi pe acest site.

Despre retururii

Dacă din anumite motive, produsele nu corespund cerinţelor dumneavoastră, ni le puteţi returna. Returul se va face prin Poşta Română, cu plata ramburs iar noi vom returna contravaloarea lui fără taxele de transport. Vă rugăm să ne contactaţi prealabil în vederea acestui lucru în maxim 6 zile de la primirea coletului. De asemenea trebuie să păstraţi chitanţele de la poştă sau curier.